"Hump day"

Ja det är onsdag eller Hump day om man så vill. Det värsta är avklarat nu är det  nerförsbacke mot helgen. idag fick darling hämta mig efter jobbet och fick till och med tid över att stanna en stund innan han var tvungen att åka vidare.

Idag har Anton börjat i 5:an!!!!! Herregud vad stor han har blivit. Innan man vet ordet av har man en tonåring i huset. (men det är ju två år kvar i alla fall;-) Hoppas han har haft en bra första dag i skolan. Han har haft lite ångest för att börja igen och i natt hade han svårt att sova. Men när vi var på väg till fritids i morse så var han mer förväntansfull. Så lite kul skulle det nog bli att träffa alla igen. Å dagen till ära är han nyfriserad. Tuppkam blev det igår. Det passar han riktigt bra i:-) 

Jag har skördat idag. riktigt fina lökar har det blivit i mitt trädgårds land. Rödlökarna var väl inte riktigt så fina som de gula. men men de får väl sitta i jorden ett tag till. Nu måste jag försöka få tag på M i Stallet och se om de kan ge middags hö till "Aldisen"

Kram Smithi. 


 Coola killen.


Torsdag.

Idag är det torsdag och då har man bara en arbetsdag kvar så här första veckan efter semestern. Idag har det inte hänt så mycket. Har varit på jobbet, druckigt kaffe med M, vilat och plockat lite kantareller.  Skulle ha städat dagiset men slapp detta eftersom det inte hade varit så mycket barn idag:-) 

Mina tankar är idag hos en vän som precis mist sin pojkvänn mycket hastigt. Kram på dig gumman tänker på dig. Livet är verkligen orättvist många gånger.

Nej nu får jag väl göra lite nytta och tex ränsa lite kantareller.

Kram/Smithi


Bandage byte.

Nu är det dax för en uppdatering här på bloggen. Blir ju inte så ofta nu för tiden:-S.
Har nog hunnit med en del sedan sist. Har hämtat hem min älskade Aldur och hunnit byta bandage några gånger. Ser ut att gå åt rätt håll i alla fall. Det känns skönt.
Idag körde M ut mig och en bal hö till stallet. Han var också min assistent vid bandagbytet;-) Det går bättre och lite snabbare för var gång. Så när det är läkt är man väl proffs på att lägga hel -bens bandage;-)
Kommer lägga in några bilder på såret och på det "fina" bandaget;-) Så ännu en gång varnar jag känsliga läsare för obehaglig(a) bilde(er).
Men först blir det nog lite mer skrivet. om ditt och datt.
Nu har jobbet dragit igång igen efter semestern. Känns rätt ok att vara igång och att få lite rutin i vardagen igen. Men semestern har varit underbar förutom att Aldur skadade sig. Har ju tillbringat den med mina barn och med min kära J.

Förra veckan var vi på High Chaparall. Det var ju kul som vanligt men lite besviken blev jag på tåg rånet som var lite tafatt i år och att det bara var fyra indianer där den dagen.  Men annars var det bra och stugan var jätte fin och låg perfekt mitt emot en gräsplätt med en tippi där barnen kunde springa och leka:-) Jag och Anton gav oss på bull riding för att se om vi kunde slå våra forna rekord. Jag var lite nervös för att skada mig igen. Blev ju sjukskriven 6 V efter förra gången vi var där. Men denna gången Åkte jag av skadefri efter 57 sek 21 sek mer än sist då jag satt i 36sek. Anton klarade 41 sek denna gången och slog alltså sitt rekord på 35 sek.

Nu ska jag snart gå och tända i pannan så jag kan ta en dusch innan J kommer hit efter sitt jobb. Vi har redan hunnit ses en gång idag. I bilen på väg hem från jobbet. Det var länge sedan vi sågs av den anledningen;-)
När han kommer ska vi äta lite så efter duschen ska jag sätta igång med maten så den är klar när han kommer.

Nu ska vi se om jag kan lägga in lite bilder på såret och bandaget och lite bilder från Hig chaparall. Skriver några kommentarer under.


Aldur i stallgången innan bandage bytet.

Lila och fint bandage. 

Så här ser det ut nu.ca 17 dagar sedan han skadade sig. 

Tjejerna på ridskolan tyckte att han skulle ha ett rött ytter bandag. Så det fick det bli.

Va gott att få komma ut ur boxen och äta lite gräs.

Anton Och Albin i en tippi på High chaparall. Visst är de fina i sina indian kläder.      Tre indian pojkar.

Så nu anser jag mig ha bloggat färdigt för denna gången. Vi får se när det dyker upp ett nytt inlägg här.

Kram/Smithi

RSS 2.0