Grill kväll

Detta blir ett kort inlägg. Idag har jag kapat lite ved, hängt med M och gett ungdjuren vatten på nya betet. Nu håller vi på att grilla  fläskytterfilé. Att jag gick in här nu beror på att jag är godis sugen och hade tappat bort receptet på häxgodis. Men somtur är har jag ju lagt in det här så jag kan få fram det lätt. Nu ringer A så nu hinner jag inte blogga mer.
Kram Smithi.

Godnatt.

Nu ska jag gå och lägga mig så fort jag har skrivit några rader här. Idag har elektriker P varit här så nu har jag en fungerande armatur i köket igen. Det tog lång tid att fixa dessa gammla kablar så han han inte fixa korridoren. Men det viktigaste var ju köket. Det är sååå skönt att ha ljus i köket igen.

M&M:s katt Solveigh har fått 6 kattungar idag. Tyvärr var det en som dog några timmar efter födseln. Den var jätte söt ,grå och vit. :-(  Så vi hade lite begravning i M & M:s trädgård ikväll. Albin höll lilla kattungen medans M grävde ett litet hål.  Han la (släppte) ner kissungen i gropen sedan la vi i några förgetmigej och lite kirskål på den innan vi täckte över den med jord. De anda fem små liven verkar vara pigga och krya i alla fall. De kravlade runt och pep lite och verkade vara små matglada krabater. Ja det är för mysigt med små djur bäbisar. (eller människo bäbisar för den delen med) Appropå det så såg vi ett litet rådjurs kid igår. Gud va söta de är.

Nu ska jag gå och öppna diskmaskinen som blev klar med disken för en liten stund sedan så det torkar. Sedan ska jag stupa i säng. 
Godnatt och sov gott.
Kram /Smithi. 

VC, sjukhuset och målning.

Ja idag har jag fått lite gjort i alla fall. för det första så skull Albin till VC kl 8.30för provtagning. Han hade då varit fastande sedan igår kväll kl 20.00. Han har väl aldrig varit så hungrig och bett om mat som i går och idag. Fick verkligen ha koll så han inte gick och tog något i skafferiet eller i kylen. Idag på morgonen när jag stod och sminkade mig så kom han in på toan och ppratade lite sedan gick han ut och skulle stänga dörren.
- Nej det kan vara öppet sa jag.
- Nej jag vill inte det. svarade han.
- jo annars ser jag ju inte dig.
-Men jag vill inte att du ska se vad jag gör. 
Gissa om han hade funderingar på att länsa kylskåpet;-)
Jag packade ner en banan och några knäckebröd med medvurst till han som han skulle få direkt efter proven var tagna.
Vi hade satt på emla salva en timme innan så att sticket inte skulle kännas så mycket. 
Han är visserligen inte det minsta rädd för att bli stucken i fingret men det kan ju vara värre i armen. 
Han är nog den ända 4 åring som springer direkt in på lab, hoppar upp i stolen och säger,
-Jag vill ha ett stik i fingret.  när man kommer till VC.
Nu var han lite mer försiktig men det var inga högljuda protester i alla fall. Han satt i mitt knä och E stack Och C distraherade han under tiden. Han sa inte ett pip. men tyvärr ville inte blodet rinna på så när de började "gräva" med kanylen sa han att det gjorde ont.  De provade i andra armen men det blev inget alls där så de sa att det nog var bättre om vi åkte till kem lab på sjukhuset. De har lite andra grejer för att sticka barn med där. Så det var bara till å sätta sig på bussen till stan. Ytterligare två timmar utan mat för lill killen. Men han var verkligen JÄTTE duktig.  Det var ingen jätte sprutt på blodet men de fick så det räckte till slut. Sedan blev det knäckebröd och Glass och en korv med bröd.
 
När vi kom hem så åt vi lite.  Sedan kom Anton hem från skolan  så då gjorde vi läxan sedan var jag så duktig så jag målade hallen uppe och korridoren nere. så nu är väggarna vita :-) Tack sotaren får jag väl säga för det var för att han ska komma imorgon som jag var tvungen att göra slut på färgen så jag kan ta hinken till asktunna ;-) Den gammla har inget lock och det måste det vara. Så dom har ju nämnt det några gånger så jag kände mig lite "tvungen" att ha fixat det till denna gången;-) 

Fick föresten Aldurs träns idag:-) Bett å sadelväska hade jag också beställt så nu kan jag rida och handla i sommar. perfekt när man inte får köra bil längre:-)

Nu blir det duchen för mig. Måste få bort färgen i håret och på armarna. Sedan rakt ner i binngen.

Kram Smithi. 

Ved stapling.

Här kommer ett kort inlägg. Idag har jag jobbat "hel " dag. Först på VC sedan på skolan. När jag stod och väntade på färdtjänsten hände följande: Jag går ner till parkeringen nedanför skolan eftersom det var så fint väder. Efter en stunds väntande inser jag att dom är försenade (igen) Efter ca 5-7 min ringer jag fördtjänst för att höra vart han är. Blir placerad i kö. Precis när de säger att jag har plats 12 i kön ser jag honom komma så jag lägger på. 
Då svänger han in en gata för tidigt. Ja ja han vänder väl där uppe eller så ringer han när han inte hittar mig. Så jag väntar. Men ingen bil (buss) kommer tillbaka. Då ringer jag åter till servicresor, nu på ett snabb nr som vi har på jobbet. Jag säger som det är och hon säger att hon kan ringa på han. efter en stund är hon "tillbaka" i luren:
- han svarar tyvärr inte. jag provar igen.
Inget svar nu heller. (chufförerna svarar inte på mobilen när de ringer från "kontoret" för oftast får de en resa till och då brukar det också betyda att de får det stressigt pga att de där "inne" inte förstår hur långtid en resa tar.) men så ropade de på han över radion så då hittade han mig. En kvart för sent. Ja ja bättre sent än aldrig.
Sedan bar det av till dagis för att hämta barnen. första gången på säkert 4v som Albin är där.
Väl hemma så gick jag bara in och drog på miig ett linne och kortbyxor sedan gick jag ut och staplade ved i minst 1 1/2 timme. Duktigt va.

Nu blir det inte mer bloggat idag för nu ska jag ringa Annika.
Kram på er/Smithi  

Sadel, kalas och hundutställning.

Sadeln som jag skickade efter till Aldur passade inte. När jag skulle skicka tillbaka den idag så gick inte det efter som jag inte hade fått någon retur lapp. Så jävla typiskt när man har fått skjuts in å allt.  Imorgon skall jag ringa till dom så får jag nog en kod som "posten" behöver för att returnera den. Skickade i alla fall iväg Aldurs pass i dag för ägarbytet. 
Provade en sadel som M skulle sälja å den passade så det blir nog den nu då. Den är ju dyrare men dessto bättre.

Idag har Anton varit på kalas hos en klasskompis. Dom hade haft jätte kul. Det hade bjudits på både hamburgare, glass och godis så han var nöjd. Det var en riktig cooling jag skickade iväg med spikes i håret.


 Så här snygg var min stora kille när han åkte.
 
Skulle ju skriva lite om hund utställningen också. Det gick hyfsat. Hundarna fick bra kritik för utom att pudeln var för "lite" klippt. Hon skulle varit lejonklippt. (det var matte som inte ville ha henne det;-)) Kändes att vi inte hade övat något men jag hoppas det går bättre nästa gång. Men båda kom till stora ringen åtminstonde. lägger in några bilder.

Kram / Smithi


 
Snäckan i ringen.

 Kakan efter bedömningen. Visst ser hon nöjd ut:-)

  

Förkyld.

Det har inte blivit något inlägg från hundutställningen än. Jag har inte orkat. Igår var vi inne i stan å handlade. jag köpte en säkerhetsväst och ett schabrak på granngården. Det var rea på det så västen kostade 199 och schabraket kostade 49 kr. Det är ju alltid kul när det inte kostar skjortan och halva armen;-)

Nä nu får jag nog ringa M å se om han kan komma och visa mig hur vedmaskinen fungerar. Måste fixa lite ved nu den är ju nästan slut nu.

Får se om jag orkar blogga mer senare idag. Om inte så hörs vi en annan dag.

Kram/Smithi

Snabb inlägg.

Idag har jag varit på hundutställning. Det gick ganska bra. men jag skriver mer en annan dag. Då blir det säkert lite bilder med.  Nu ska jag gå å lägga mig har ju ett jobb att sköta imorgon.

Mina tankar går i dag särskilt till två personer, som igår råkade ut för något hemskt.

kram och Godnatt/Smithi 

Hemma Helt själv.

För första gången på ja jag vet inte hur länge har jag en stund för mig själv. Ganska skönt faktiskt. Har ringt SIF (Svenska Islandshäst Förbundet) idag för att kolla hur jag skulle göra med passet. Varför kommer man alltid på min st tio frågor till när man har lagt på luren??? Ja ja jag får väl kolla upp det på annat sätt. eller maila dom.

Imorgon skall jag visa hundar på utställningen i Åseda. Det ska bli jätte kul:-) Så nu skall jag gå ut på någon pudel sida och en papillon sida för att kolla hur jag skall ställa upp dom. Har tyvärr inte hunnit öva pga sjukdom. ja ja det skall nog gå bra ändå.

Nu låter det som om det kommer någon. Kossorna börjar bröla som sjutton. kanske Albin som kommer hem från morfar. Han har varit där sedan i lördags. Jag ska få en pressent av honom när han kommer hem :-) undrar vad det kan vara? (Det var inte han som kom nu)

Nu ska jag plocka undan lite och se om jag hinner köra in lite ved innan han och Anton kommer hem.

Kram / Smithi

Cykeltur.

Oj oj oj vilken cykeltur jag och Anton har varit ute på. Jobbigt men kul:-D Vi cyklade nog i 11/2-2h. Vi cyklade in på en större skogsväg en bit bortanför en grnne ca 1km härifrån(kanske 2km).  Vi cyklade och cyklade. Anton visste att vi skulle komma till en "järnväg" (Smalspåret) för dit har han och grann pojkarna cyklat någon gång. När vi kom fram till smalspåret fortsatte vi. Jag hade mina aningar om att vi skulle komma ut "någorlunda" nära vårat hem.  Vi fortsatte backe upp och backe ner. tyvärr var det mest uppförsbackar. Ibland stannade vi och fotade lite. Bla en spade som satt i en stubbe, och en liten jaktstuga. 
Tillslut kom vi fram till ett litet torp så dä förstod jag att snart måste vi komma ut på lite mer "känd mark"   å visst gjorde vi det men typ flera km från vad jag hade tänkt. (eller hoppats på). Men inget ont som inte har något gott med sig för nu fick vi cykla på asfalt. Snacka om att det rullade lite lättare;-) Ca 3-4 km hemmifrån började det ösregna så klart. Kunde det inte ha väntat tills vi kom hem så vi hade sluppit att bli blöta. 
Trots regnet blev det en trevlig tur för "bara" mig och Anton.

Nu blir det inte mer bloggat idag. Både jag och Anton är vrålhungriga efter våran lilla utflyckt, så nu blir det kvällsmat å mys framför TV:n.
Lägger  in några bilder från turen.

Kram/Smithi


                                        

                                        

Helgens turridning

I helgen var det uteritt i stallet. Vi var 12(!) stycken som dundrade fram på "våra" islänningar. Jag red för första gången min egen pålle Aldur i skogen. Det var ju ingen besvikelse han var jätte rolig pigg och alert :-). Vi skulle samlas i stallet å göra iordning hästarna kl 16.00 innan det skulle jag och Annika lämna lite grejer hos Jenny och Frank bla en tårta som jag hade gjort dagen till ära.

När hästarna väl var iordning bar det av på ca 2h ridtur det gick över stock och sten. (kanske mer över grenar å stenar)
Rätt va det va så var det en moped åkare en bit längre fram på vägen, han vände kvickt när han såg hela skocken med hästar och tjejer komma efter honom. Men så en stund senare så var vi efter honom igen han vände å vi fortsatte men vart än han åkte så dök vi upp. Stackaren han trodde väl att vi förföljde honom. 

Efter ridturen bar det av hem Till Jenny och Frank för grill kväll. Frank hade börjat med maten när vi andra vällde in i deras hus. Det doftade underbart. Maten var jätte god och vi hade  riktigt trevligt. Enstund efter att vi ätit när vi satt å småpratade lite ropade Annika på mig. Det var hennes sambo som ringde och sa att Anton hade blivit dålig. Han skulle sova över hos Isak. De hade ätit en hel del godis å Anton hade spytt. Vi bestämde för att avvakta en stund. Men så tog det inte fem minuter innan jag började må illa. efter en stund var jag tvungen att prata med "ulrik". Så det blev till att åka hem. Vi Åkte förbi och hämtade Anton.  Sedan låg vi med varsin hink vid sängen. Anton hade en riktigt tuff natt. En gång i halvtimmen var han tvungen att spy. Jag klarade mig med engång till. 
På morgonen ringde jag till pappa för att se om Albin kunde vara kvar där så inte han också skulle få det. Men försent. Han hade också spytt hela natten. Nu har väl vi haft magsjuka så det räcker för det här året i alla fall??? eller!?
Albin och pappa hade varit ute i lekparken igår å då frågade pappa om han ville gunga högre då svarar Albin 41/2år
- Nej då kommer jag spy som helvete. 
Morfar hade lite svårt att hålla sig för skratt kan jag tro;-)

Idag har det varit lugnt här jag har kollat på en film och så har jag och anton spelat lite spel. Panik och cluedo.
nu ska vi se om jag kan få in lite bilder från helgens ridtur också innan jag avslutar mitt bloggande för idag.

     
före ridturen                       åter efter 2h i sadeln       Gunne,Jenny,Litur & Annika  Matilda och Sletta


     
Aldur med kompisen      Nöjda och glade efter turen.  Hästar å ryttare.         Lisa och Tindra

                                         

                                                                                           Jag och Aldur
     

    

Magsjuka.

Idag orkar jag inte skriva så mycket. Jag och Anton blev magsjuka i går kväll så vi har haft en hink var  vid sängen inatt. När jag ringde pappa och frågade om han kunde ha kvar Albin resten av dagen visade det sig att även Albin hade spytt hela natten. Jag som hade tänkt skriva om våran turridning och festen vi hade igår men det får vänta tills imorgon.
Då blir det lite bilder på vårt glada turridnings gäng.

Kram /Smithi

Jag har blivit häst ägare!

Ja det är sant. Idag har jag köpt häst:-D Aldur från komstad är nu min. Imorgon ska jag ut på den första turen på min egna häst. Det kommer kännas stort. Han gick igenom vet bes utan problem. (såklart. vad skulle kunna vara fel på han?;-) ) Han är sååå fin verkligen. på söndag kommer det troligtvis in en hel del nya bilder här kan jag nästan lova. 

Det här blev verkligen en hel dag kom inte hem förren efter halv elva i kväll eftersom jag hängde med Annika hem till henne sedan blev det en tur till byn för att hämta pizza. 

Ett stort och varmt tack till Annika som har kört mig å ställt upp så mycket. tack också till Jenny som hjälpte till.
Och så klart till M för att jag fick köpa Aldur. Jag lovar att ta riktigt väl hand om han. 

Nu är det väl tid att sova snart så man orkar med morgondagen.

Gissa om det finns två glada grabbar i familjen. (nu sover de ju så klart) 

Godnatt kramar/ Smithi

Dagen D

Idag är det dagen D :-D Egentligen har jag inte så mycket mer att skriva just nu men förhoppningsvis destomer i kväll.
Jag återkommer med dagens händelser då om allt gått som det ska.
Kram Smithi.

Ridning och odling på chemat.

Tosdag= riddag (varannan i alla fall.) Jag fick äran att rida stallets nykomling. En söt liten tjej med ett mycket feminint huvud. Verkligen jätte söt. Hon är lite rund men hon var pigg i alla fall. Jag lyckades till och med trava idag. Travat utan problem har jag gjort förr men inte på någon av ridskolans islandshästar. Å det beror nog framför allt på att jag mest har ridit en häst som har lite svårt för traven. Men också på att jag kanske inte riktigt har komit underfund med hur man lägger i den "växeln" på en islänning än ;-). Nog om detta vi red i alla fall ut idag. Å på lördag blir det ju ännu mer uteritt. Det blir ju göööööör mycket häst i helgen. 

Tidigare idag,( håll i er nu) gjorde jag äntligen slag i saken å fixade mitt trädgårdsland . Jag satte sockerärttor, röd och gul lök, sallad, dill, perssilja och pumpa. Mina fingrar är inte dom grönaste man kan ha så vi får väl se hur det går  med det här. 

Dax för sängen. Det är ju en dag imorgon med. Godnatt .

Kram/Smithi   


Ett steg närmare.

Ja idag har M kört in mig till "civilisationen" Där jag kom ett steg närmare helgens stora händelse. (Som fortfarande är en hemmlis)

I helgen ska jag ju också på uteritt med "grill-mys" efteråt. Det ser vi alla i ridgruppen fram emot. Det ska verkligen bli roligt.

Annars har det väl inte hänt så mycket här de senaste. Nu ringer det me så nu får jag sluta skriva.
kram Smithi.

Disk, matlagning och datorn.

Jaha ännu en dag börjar lida mot sitt slut. gud va segt det har gått denna vecka. Det är ju bara tisdag jag har gått och tyckt att det kännts som onsdag hela dan. Men efter ca två veckor hemma blir man ju lite vill.
Man blir alldeles förslöad. Gör inget vettigt knappt. Idag har jag åtminstonde diskat upp en del för hand. (Man får inte bli för lat å köra allt i maskinen) Mat har jag ju lagat också. Men det är väl typ det vettigaste jag har gjort denna dag. För annars har jag mest suttit vid datorn och tatt ett par koppar kaffe med M. Jag och Albin har lekt lite med bondgårdsdjuren och  kurragämma.

Ska nog kolla på House vid nio. Sedan får man väl börja tänka på refrengen.

Anton är sååååååå trött idag han har haft både bad och brännboll i skolan idag. Han somnade i soffan efter skolan.

Nej nu blir det inget mer bloggat här i kväll.
Kram på er/Smithi
 

Sommarbete

Ja idag har nio av ungdjuren fått känna fräs under klövarna för första gången på flera månader. Gissa om dom blev glada. De som fortfarande är kvar i lösdriftsstallet är lite avundssjuka. De står och råmar hela tiden. Jag hjälpte M att ta ut djuren. Jag måste säga att jag blir modigare för varje år. Att stå öga mot öga med en (eller flera) 600 kg stut kan kännas lite jobbigt när man själv väger si så där en 54-55 kg. Men i år flydde jag inte in under staketet till trädgården som jag gjorde första året. Nej i år skötte jag mig och fick in 8 av 9 nästan på egen hand. M var i lösdriften åoch lockade med sig nr 9. 

Albin Har fortfarande hög feber men för tillfället går han på alvedon och dden verkar fungera för nu är han piggare än han varit på typ två veckor.
Snacka om att han var stolt tidigare idag. Jag stod å gjorde köttbullar när han kom ut i köket med ett stort smile på läpparna.
-Jag har fångat en fluga! :-D 
-Va bra ge den till ödlan sa jag.
Men nähä det skulle han inte för flugan älskade han å ville vara hos han. så han ville ha en burk.
Han har gått å pratat å haft sig med flugan. Å nu i kväll när han tog ut den så trodde jag att han skulle äta upp den men han skulle visst bara pussa den. När Anton påpekade att den var död blev han jätte arg å skrek nästan ut att:
 -Det var den inte alls. Den sover bara!  
Sedan tappade han ut den i soffan å kunde inte hitta den igen å då var det nära att hela hans värld rasade samman. Ja där ser man att även en fluga kan betyda något för somliga. själv hyser jag inte samma känslor för dessa djur :-S

Imorgon har Anton bad så nu får jag nog allt gå å packa ner hans badkläder så det är klart tills imorgon.

Godnatt och sov gott
Kram/Smithi

Ännu en bild på mig och Aldur.

MMS

Ännu en bild på mig och Aldur.


Ny vecka.

Jaha då var det måndag igen. Änu en vecka med sjukt barn. Så det börjar ju inte bra men jag hoppas och tror att den slutar bättre. På lördag ska jag på uteritt i stallet. Ca 2h ridning och efter det blir det grill party hemma hos våran ridlärare J och hennes man F. Ska bli jätte trevligt.

Nu borde jag som jag så ofta bruka skriva här gå ut och hämta ved. Men så är min "idol" Carolin Af ugglas på tv å pratar om ångest och depprision, så kan ske blir det att titta färdigt på det innan jag går ut.

Har föresten betalt lite fler räkningar i dag hade visst missat en (började undra varför jag inte fått den. ) men nu är den betald ialla fall så fick jag även den för nästa månad så då betalade jag den och några till som skulle in om ett par veckor. Känns så underbart att kunna betala in innan man måste. Det är nästan så man kan säga att det käns kul att betala räkningarna då. Det blir liksom inte så ångest laddat då :-)

Nu blir det inte mer idag. Jo föresten jag mobilbloggar nog en bild till på Aldur hit till bloggen.
Ha det gött kram/Smithi

Sjukt barn igen.

Nu har Albin feber. Han hade 39 grader natt strax efter kl 12. När han vaknade i morse hade han 39,3. Han klagar också över huvudvärk. Hur glada kommer de bli på jobbet nu då tr? Jag har ju redan varit hemma i en och en halv vecka. käns ju inte jätte kul att behöva va hemma igen. Men vad gör man?

Gud vad jag längtar till nästa vecka har en under bar känsla i kroppen men jag säger inte varför än;-)  Några vet vad det handlar om men ni som inte vet får vänta ett tag till inan ni får veta;-)

Idag kommer ju Ia med hundarna så jag kan träna på att ställa dom. Får väl ta å plocka iordning lite här innan så det blir lite ordning.

Färdig bloggat för denna gången. Kanske hinner med ett inlägg till i kväll.

Kram / Smithi

Godnatt.

Nu är det dax att gå å lägga sig å få några timmars sömn. Det var trevligt hos farmor och farfar. Anton och Albins sysslingar var där. De lekte å hade sååå roligt.

Imorgon skall jag träna med Ias hundar som jag ska ställa ut om två veckor. Ska bli jäte kul. En storpudel och en papilon. Har bara ställt clumberspaniel tidigare å det var ju för sju år sedan eller något. Men det ska nog gå bra hoppas jag.

Nej kram å godnatt.

Smithi.

Grattis Farmor.

Idag fyller farmor år. Så om några timmar kommer pappa å hämtar oss så ska vi åka dit å gratta henne.
Jag har så jäkla ont vid det ena skulderbladet och under ena nyckelbenet. Troligtvis en muskel som blev lite "överansträngd" när jag red i torsdags. Han var ju lite envis den vackre Aldur. Reste sig å ville inte alls vara kvar på banan å "harva". Men jag älskar han ändå. Han och Saimir får dela på mitt hjärta för dom är speciella för mig båda två.

Nu får jag väl fixa iordning mig så jag blir klar tills pappsen kommer.

Kram Smithi.

Visst är han vacker.

MMS

Visst är han vacker.


Jag och Aldur.

MMS

Jag och Aldur. Ridskolans snygging enligt mig.


Här igen.

Nu har det blivit morgon på "riktigt".  Jag har hunnit med att cykla med Anton upp till skolbussen, ta in ved, tända i pannan å ätit frukost med både Anton å Albin. När vi cyklade upp till bussen såg vi fyra rådjur som sprang in i skogen å rätt som det var hörde vi hur några tranor började skrika i högan sky men vi såg inga. Men när jag å Albin cyklade till baka fick vi syn på dom på en åker. Trenstycken var dom. vi han också se en hare som for fram som ett spjut.  Man kan få se mycket vilt om man är ute tidigt.

Jag är skit trött nu. Slumrade till några minuter innan klockan ringde men det gjorde ju varken till eller ifrån. Höfterna värkte så, tror att det var därför jag inte kunde sova. Tog två alvedon innan så nu känns det bättre. ska ta å fixa iordning lite här hemma idag sen får jag se om jag kan sova lite me mitt på dagen.

kram /Smithi

 

Sömnlös

Klockan är halv fem på morgonen. Jag har sovit 2h i natt. somnade väl omkring tolv och vaknade kl två av att Albin satte sig upp å yrade å sedan kom å la sig hos mig. Vi har sovit nere i tre nätter nu eftersom jag å Anton fick magsjuka i måndags. Eftersom vi inte har någon toa på övervåningen så bäddade vi här nere så vi skulle slippa springa ner på natten om det var brottom å så. Sedan har barnen velat sova här nere.  Jag har sovit i dagbädden å dom har sovit på madrasser på golvet. Igår när vi la oss så försökte råttan under huset att gnaga sig igenom golvet (taket för den) Har hört den några gånger förr. Får hoppas att den inte kommer igenom. 
Jag har så jädrans ont i höfterna å ner i benen. Kan bero på att jag har legat så mycket nu när vi har varit sjuka. Förr hade jag ofta denna trötthets värk i höfterna å benen men sedan jag fick barn har det blivit bättre.  
Funderade på om jag skulle ringa å höra om jag kunde rida igen i dag men jag tror jag struntar  i  det nu när jag har så ont. 

Igår beställde jag två nya böcker på CDON. Författaren är Alex Kava åch böckerna jag beställde heter Samlaren och ....... ja vad var det nu igen? Jag mins inte vad den heter, men jag tror dom är riktigt bra i alla fall. Har precis läst Svarta sinnen å den kunde man nästan inte slita sig ifrån den var riktigt spännande.

Satte en deg i bakmaskinen innan jag satte mig här vid datorn så snart får man nybakat bröd. Synd att jag inte gick upp lite tidigare så att Anton han å få av det innan han ska till skolan. Nu hinner det inte bli klart tills dess. Men men han får äta nybakt imorgon istället. nej om jag skulle försöka få några minuters sömn innan klockan ringer. Ska bara kolla Supetinisens konstverk först. 

Godmorgon/ Smithi 

Peggy vilar i fotöljen.

MMS

Peggy vilar i fotöljen. Första mobilblggs inlägget. Fick hjälp av Supertinisen. Tack nu kan jag ju detta med.


RSS 2.0