Storhandlat.

Äntligen ! Idag har jag varit i stan och handlat med en väninna. Det var mer än två veckorsedan jag var inne i stan.  Så de sista dagarna har det varit ganska tomt i skafferiet. Men nu är det välfyllt igen. Handlade för ca 1400kr trodde det skulle bli dyrare eftersom jag handlade en hel del så det var ju en possitiv överaskning när jag komm till kassan.( Själv scannade men hade inte kollat vad det stannade på. )
Vi åt också på Mc Donalds vilket jag inte heller har gjort på länge. Det smakade ju som vanligt men eftersom jag inte hade hunnit äta frukost innan så var det guda gott;). Sov nämnligen till 9:45 idag eftersom jag städade Stora A:s rum till 03:40 i natt. Det var behövligt kan jag säga. Gud va grejor barn har nu förtiden:S Men dom leker ju inte ens med hälften. Eftersom grannarna hyr svinhuset här nere nu där jag har haft fullt med grejor så har jag fått göra en riktig stor rensning och gåt igenom allt så det var ju lika bra att passa på att rensa ur Stora A:s lådor också.

Då var det snart lördag kväll bara en ledig dag till sedan skall jag jobba igen, men det blir bara halv dag på måndag eftersom jag skall åka till Lund på kvällen. S följer med mig vilket känns skönt om beskedet skulle blir negativtivt känns det skönt att ha någon med sig och att slippa åka buss eller tåg hem.
 Pappa har tagit ledigt från jobbet för att ta hand  om barnen och djuren ttur att jag har han så nära.

Nähä nu är det dax att ta in en kärra ved igen hann inte det i förmidags Å det inte direkt någon åsk värme här inne idag så jag behöver nog elda lite till.

Ha en skön lördag kväll.
Kram Smithi. 


Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man signat in sig här då.  Är ju ingen super-författare men något ska jag väl kunna skriva ner då och då. Det var supertinisen som fick in mig på det här kan man säga. 

jag får väl skriva lite om vad jag har gjort idag helt enkelt.

Klockan ringde 05:45 men jag kom inte upp förren tio över sex. väckte stora grabben och började klä på lill killen medans han sov.  Kollade sedan att stora A ( stora Grabben)har fått med alla skolböcker. Ner med lilla A i vagnen och på med kopplet på Peggy. Sedan var det bara till att börja gå de två kilometrarna till skolbussen vilket inte var det smidigaste eftersom vägen mer är som en is bana än en grusväg för tillfället :S . Men vi kom i tid i alla fall. När jag , lilla A och hunden kom hem igen var kl ca 07:30 Lilla A sov i vagnen så jag passade på att gå ut med soporna och ta in en kärra ved medans jag ändå var ute.

När vi kom in ville Lilla A titta på kogänget så då satte vi oss under täcket i soffan och mös. som vanligt när jag ska se på film somnade jag ju så klart och vaknade när filmen var slut. Sedan blev det frukost och efter det en kopp kaffe med hyresvärden som kommit  för att fodra och ströa hos ungdjuren. 

Strax efter två var det dax för promenaden upp till skolbussen igen föra att  möta Stora A. Denna gången fick Klara (minigrisen) följa med istället för peggy så det tog lite längre tid att gå men hon var jätte duktig och följde med bra trots att det var ett tag sedan hon hade sele och koppel på sig. Men hon tyckte att det var lite halt, stundom påminnde hon mer om bambi på hal is än om den lilla gris hon är.
 På måndag ska jag börja jobba igen efter en vecka hemma med sjukt barn (vattkoppor) Då slipper vi ialla fall att gå upp till skolbussen i mörkret.

Sådär nu tror jag att det får vara bra för i dag med bloggandet. kram Smithi.




RSS 2.0